Wassalon Washtime te Haarlem

Onze moderne self-service wasserette is 7 dagen per week open van 7.00 tot 22.00 uur. Hier kunt u snel en voordelig uw wasgoed wassen en drogen.

Naast de machines voor 6,5 kilo wasgoed kunt u ook een grote wasmachine voor 13 kilo wasgoed gebruiken. Deze machine is ook goed geschikt voor het zelf wassen van uw slaapzakken, grote lappen stof etc.. Automaat voor wasmiddelen en wasverzachter is aanwezig.


Milieuvriendelijk wassen

Naar onderzoek van TNO blijkt dat er minder verbruik is van water, energie en reinigingsmiddelen dan bij thuiswassen.

Voordeelpas

Voordelig kunt u in de wassalon een handige voordeelpas kopen. Deze geeft u altijd korting op het wassen en drogen. In de avonduren en in het weekend krijgt u zelfs dubbele korting.

Slimmer dan thuis wassen

  • U bent snel klaar met uw (wekelijkse) wasgoed:
    U kunt immers meerdere machines gebruiken en zo alles tegelijk doen;
  • Voordelig: in het weekend en ’s avonds kost 6,5 kilo wasgoed u maar € 3,50
    (met voordeelpas);
  • Duurzaam: beter voor het milieu;

Indien na ontvangst blijkt dat wij meer artikelen ter reiniging krijgen aangeboden zullen wij meteen contact met u opnemen (meestal per e-mail). Dit heeft invloed op het uiteindelijke factuurbedrag.

Betalen kan zowel per overschrijving, per iDEAL of met creditcard. Als u betaalt per iDEAL bent u ervan verzekerd dat uw stoomgoed binnen 4 dagen wordt thuisbezorgd. Bij een betaling per overschrijven kan het 2 – 3 dagen duren vooraleer het geld is overgemaakt. De Online Stomerij stoomt uw stoomgoed na ontvangst van de betaling. Meer informatie over het betalen per overschrijving.

Ja, dit is mogelijk. U kunt er ook voor kiezen om het stoomgoed langs te brengen in de winkel in Haarlem. Wij gaan het dan voor u reinigen en weer verzenden. Of u verzendt het stoomgoed zelf en haalt het in de winkel weer op. De verzendkosten worden dan verrekend.

We streven ernaar om uw stoomgoed binnen 4 werkdagen na ontvangst weer terug te bezorgen. Zodra uw pakket klaar is en in handen van PostNL ontvangt u van ons een e-mail met de Track&Trace-code. Met deze code kunt u uw pakket volgen.

MyParcel haalt iedere werkdag (maandag tot en met vrijdag) op tussen 15.00 en 17.00 uur. Dit is een tijdsindicatie. In het weekend worden geen pakketten opgehaald.

Ja, de pakketten die door ons worden opgestuurd zijn standaard verzekerd tot een bedrag van € 5.500,-. Dit is het zogenaamde Zeker Pakket van PostNL met Toeslag Waardeaangifte/Verzekerd vervoer.
Indien u ervoor gekozen heeft het pakket zelf op te sturen naar ons, bepaalt u zelf de wijze van verzending én de hoogte van het verzekerd bedrag. U heeft de keuze uit het versturen van een Basis Pakket (onverzekerd) of een Zeker Pakket opstuurt betaalt u euro 9,30 (tot max. 10 kilo). Meer over het versturen van uw bankhoezen. Kijk voor actuele tarieven op de website van PostNL .

Standaard worden enkel in Nederland bankhoezen opgehaald en thuisbezorgd. In overleg met ons kan er ook in het buitenland bezorgd worden. De extra kosten hiervoor komen voor rekening van de klant. Het is helaas niet mogelijk een pakket te laten ophalen in het buitenland.

Alle pakketjes worden door de chauffeurs van PostNL thuisbezorgd. Indien u gebruik maakt van de mogelijkheid het pakket thuis te laten ophalen, wordt hiervoor ook MyParcel van PostNL gebruikt.

De verzendkosten zijn verrekend in het totaalbedrag. Afhankelijk van de door u gekozen ophaal- en bezorgmethode kunnen de kosten afwijken.

U kunt het stoomgoed versturen in een stevige dichtgeplakte doos, na het stoomgoed in plastic te hebben verpakt. Gebruik géén plastic tassen of vuilniszakken voor uw stoomgoed.
In de e-mail met de bevestiging van uw bestelling hebben wij een link geplaatst met verzendinstructies. Meer over het verzendklaar maken van uw stoomgoed.