Verzenden van uw stoomgoed

U kunt uw stoomgoed zelf verpakken en opsturen. Indien u dat wenst kunnen wij het pakket ook bij u thuis ophalen. Dat is de service van de online-stomerij! Lees aandachtig de verzendinstructies en download desgewenst het etiket om op het pakket te plakken.

Stoomgoed altijd inpakken

Ook bij het laten ophalen van uw stoomgoed is het belangrijk om uw stoomgoed in een doos aan te bieden aan de postbode (stap 1). Onderstaande stappen 2 en 3 vervallen bij het ophaalservice.

Werkwijze (laten ophalen óf zelf opsturen)

Stap 1: Stoomgoed inpakken (verplicht)

Kies voor de verzending een stevige doos van karton uit. Gebruik géén plastic (IKEA) tas of vuilniszak. De ervaring leert ons dat deze door PostNL niet gemakkelijk te vervoeren zijn.
Het stoomgoed dient verzonden te worden als 1 pakket. Dit scheelt zowel in de kosten en voorkomt dat de losse pakketten op verschillende dagen bij ons binnenkomen. Zo kunnen wij alles goed en snel stomen en terugsturen.

Meer vragen? Kijk ook bij de veelgestelde vragen voor antwoorden op mogelijke vragen met betrekking tot de verzending van uw stoomgoed.

Werkwijze (zelf opsturen)

Stap 2: Etiket uitprinten

Plak het etiket (pdf) van Online-Stomerij.nl op het pakketje en vul het zo volledig mogelijk in.

Download de printversie van het etiket  (pdf) om op uw pakketje(s) te plakken.

Geen printer bij de hand?
Indien u geen printer ter beschikking heeft volstaat het om het verzendadres en het bestelnummer duidelijk zichbaar op het pakketje te schrijven.

Adresgegevens:
Stomerij Sassen Textielreinigingsbedrijf B.V.

t.a.v. de Online Stomerij
Zijlweg 39-43
2013 DC Haarlem

Stoomgoed afleveren bij een PostNL servicebalie

Lever vervolgens uw pakket in bij een PostNL servicebalie. Zoek het dichtstbijzijnde postkantoor bij u in de buurt.

U ontvangt uw stoomgoed na 4 werkdagen gereinigd terug!

Werkwijze (laten ophalen door post.nl)

Stap 2

U ontvangt minimaal 1 dag voor de door u opgegeven ophaaldatum een verzendlabel via de: e-mail.. Deze kunt u printen en goed op de doos plakken. De chauffeur van Post.nl zal dit label scannen en uw pakket meenemen. Op het moment dat wij uw stoomgoed ontvangen, krijgt u een bevestiging per e-mail.

Indien u meer dozen te versturen heeft, meld het ons uiterlijk 1 dag van te voren. U ontvangt dan meerdere verzendlabels.

U ontvangt uw stoomgoed na 4 werkdagen gereinigd terug!