Werkwijze

Stap 1: Gordijnen, dekbedden, bankhoezen of donsjas stomen

U wilt graag uw gordijnen, dekbedden, bankhoezen of donsjas(sen) laten stomen. U kunt meteen de prijs berekenen door het type en aantal op te geven. U heeft meteen inzicht in de kosten die het reinigen van uw stoomgoed met zich meebrengt. U kunt bij sommige te stomen producten ook aangeven of u een extra beschermlaag wilt: de vuil- & waterafstotendbehandeling.

Twijfelt u over het berekenen van de prijs (bijvoorbeeld het aantal vierkante meters bij gordijnen)? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op met één van onze medewerkers (telefoon / e-mail).

Stap 2: Betaling & verzending

U kiest de door u gewenste verzendmethode. Als u geen kans ziet het stoomgoed af te geven bij het postkantoor kunnen wij het stoomgoed bij u thuis ophalen. Wij maken hierbij gebruik van de diensten van MyParcel, onderdeel van PostNL. PostNL haalt iedere werkdag ( maandag t/m vrijdag) pakketten op tussen 15.00 en 17.00 uur.

Nadat u op de website uw persoonlijke gegevens heeft ingevuld en de betaling heeft voltooid, ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw bestelling & ontvangst van uw betaling. Wij hebben enkele tips over het inpakken en verzendklaar maken op een rijtje gezet.

U kunt natuurlijk ook uw stoomgoed naar onze winkel in Haarlem brengen en/of ophalen. En als u niet in de gelegenheid bent om uw stoomgoed te brengen of op te halen zorgen wij ervoor dat het stoomgoed op de juiste plaats terecht komt.

Stap 3: Gereinigd thuisbezorgd

Indien u gekozen heeft voor het ophalen en thuisbezorgen van uw stoomgoed worden deze opgehaald op het door u aangegeven postadres. Al het stoomgoed wordt door ons team op professionele wijze gereinigd en optioneel behandeld. U ontvangt binnen 4 werkdagen uw stoomgoed gereinigd thuis. Dát is de service van de online stomerij.

Meer informatie?

Heeft u vragen over het online laten stomen van uw stoomgoed? Bezoek de pagina met veelgestelde vragen. Indien uw vraag er niet bij staat staan wij u graag telefonisch / per e-mail te woord.