De online stomerij

De online stomerij is een initiatief van Stomerij Sassen , professioneel textielreinigingsbedrijf in Haarlem sinds 1964. Als tweede generatie staan wij reeds 30 jaar aan het roer. Met een team van zeer betrokken medewerkers bedienen wij een grote trouwe klantenkring. Dienstverlening staat bij ons hoog in het vaandel. Vooruitstrevendheid en vernieuwend met aandacht voor de wensen van de klant is daarbij onze drijfveer.

Het chemisch reinigen

Sommige stoffen zijn zo gevoelig dat ze niet gereinigd kunnen worden zonder speciale apparatuur en deskundigheid. Per aangeboden artikel wordt er door ons bekeken wat de grondstof is, of de stof is veredeld en wat de beste reinigingsmethode is. Wij kiezen altijd voor de meest veilige en optimale manier van reinigen.
Wij reinigen met oplosmiddelen in milieuvriendelijke machines die voldoen aan alle wettelijke eisen. Vanuit onze service gerichte dienstverlening bieden wij u deze online service. Voor de consument van nu met weinig vrije tijd biedt de haal- en brengservice uitkomst!

Artikelen die door ons worden gereinigd zijn o.a.: kleding, overhemdenservice, bedrijfskleding, feestkleding en bruidsjurken. Daarnaast reinigen wij ook uw gordijnen & vitrages, dekbedden, kussens, tafellakens en nog veel meer.

Special stomerij

Als ‘speciaal’ stomerij krijgen wij veel aanbod in speciale artikelen. Ook buiten de regio Haarlem blijkt de vraag naar onze diensten erg groot. Om ook deze klanten vakkundig en snel te bedienen hebben wij de onderstaande sites gelanceerd:

 Consumenten en bedrijven in heel Nederland kunnen nu profiteren van de expertise van Stomerij Sassen.

Indien gewenst kunnen wij naast bankhoezen ook andere artikelen voor u op locatie ophalen, stomen en gereinigd thuisbezorgen. Neem hiervoor contact met ons op.