Betalen per overschrijving

U heeft een bestelling geplaatst op de Online Stomerij en heeft ervoor gekozen te betalen middels een overschrijving. De volgende gegevens zijn noodzakelijk om de betaling correct te laten verlopen.

Overschrijving

U kunt het totale bedrag, zie hiervoor uw e-mail met de bestelbevestiging, overmaken op:

ING Bank 55 43 355
T.n.v. Sassen Textielreinigingsbedrijf B.V.
onder vermelding van uw achternaam, woonplaats en factuurnummer zoals u kunt vinden in de e-mail.

Aanvullende informatie (voor internationale betalingen):
BIC: INGBNL2A
IBAN: NL82INGB0005543355

Aandacht!

Het kan 2 tot 3 dagen duren, afhankelijk van de bank waarvan u klant bent, vooraleer het geld is overgemaakt op de rekening van de Online Stomerij. Een pakketje wordt enkel afgehaald en het stoomgoed wordt enkel gereinigd nadat het geld op de bankrekening is ontvangen. Om tijd te besparen kunt u uiteraard wel al zelf uw stoomgoed opsturen; dit is geen enkel probleem. Zodra het geld is overgemaakt wordt uw stoomgoed gereinigd.

Geen e-mail gekregen?

Geen bevestiging gekregen van uw bestelling? Controleer of de e-mail niet per ongeluk bij de ‘Ongewenste post’ is terecht gekomen. Indien dit niet het geval is kunt u altijd contact met ons opnemen: zowel telefonisch als per e-mail. Wij sturen u met plezier een nieuwe ontvangtbevestiging.

Stoomgoed opsturen

U heeft het factuurbedrag overgemaakt en kunt uw stoomgoed opsturen. Lees de verzendinstructies en download het etikel voor het snel en makkelijk versturen van uw stoomgoed. Als u ervoor gekozen heeft uw stoomgoed te laten ophalen hoeft u niks te doen: MyParcel komt binnenkort het pakketje ophalen.