Is de verzending verzekerd?

Ja, de pakketten die door ons worden opgestuurd zijn standaard verzekerd tot een bedrag van € 5.500,-. Dit is het zogenaamde Zeker Pakket van PostNL met Toeslag Waardeaangifte/Verzekerd vervoer.
Indien u ervoor gekozen heeft het pakket zelf op te sturen naar ons, bepaalt u zelf de wijze van verzending én de hoogte van het verzekerd bedrag. U heeft de keuze uit het versturen van een Basis Pakket (onverzekerd) of een Zeker Pakket opstuurt betaalt u euro 9,30 (tot max. 10 kilo). Meer over het versturen van uw bankhoezen. Kijk voor actuele tarieven op de website van PostNL .

Bezorgen jullie ook in het buitenland?

Standaard worden enkel in Nederland bankhoezen opgehaald en thuisbezorgd. In overleg met ons kan er ook in het buitenland bezorgd worden. De extra kosten hiervoor komen voor rekening van de klant. Het is helaas niet mogelijk een pakket te laten ophalen in het buitenland.

Van welke bezorgdienst maken jullie gebruik?

Alle pakketjes worden door de chauffeurs van PostNL thuisbezorgd. Indien u gebruik maakt van de mogelijkheid het pakket thuis te laten ophalen, wordt hiervoor ook MyParcel van PostNL gebruikt.

Moet ik verzendkosten betalen?

De verzendkosten zijn verrekend in het totaalbedrag. Afhankelijk van de door u gekozen ophaal- en bezorgmethode kunnen de kosten afwijken.